OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mahdollisuus liittyä Club Renata ry:n kannatusjäseneksi

Tarjoamme  kaikille halukkaille mahdollisuuden liittyä Club Renata ry:n kannatusjäseneksi ja samalla mahdollisuuden tukea meitä tarjoamaan voimaannuttavia ja innostavia merellisiä kokemuksia nuorille!

Olemme kolmivuotisen toimintamme aikana järjestäneet purjehdustapahtumia – päiväpurjehduksia, yöretkiä saariin, leirin, purjehduskilpailuja – lähes 400 nuorelle. Nuoret ovat saaneet paitsi kokemusta purjehduksesta ja merestä, myös oppineet tärkeitä sosiaalisia taitoja, itsensä voittamista ja yhteistyötä. Tärkeitä arvoja meille ovat yhdessä tekeminen, välittäminen ja reipas merihenkisyys.

Kysyntää toiminnallemme on enemmän kuin pystymme tällä hetkellä tarjoamaan. Vaikka toimimme vapaaehtoisvoimin, kysymys on myös rahasta. Siksi tarvitsemme myös sinua.

Antti Etelämäki

Hallituksen puheenjohtaja

Club Renata ry

 

Kannatusjäseneksi pääsee maksamalla 20 euroa tilille FI7040550012179293 (Aktia). Muista kirjoittaa viestikenttään oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle säännöllisesti uutisia ja tiedotamme mahdollisuuksista osallistua Club Renatan toimintaan.

Lämmin kiitos tuestasi.

image

 

Yksi vastaus artikkeliin “Mahdollisuus liittyä Club Renata ry:n kannatusjäseneksi”

  1. Kössi kirjoitti:

    Hienoa! Kiitos, hyvä idis ja panen tiedoksi myös kamuilleni tämän kannattajajäsenyyden.
    t kössi

Vastaa